Menu
Your Cart

Metode de Livrare, metode de plata

Livrare

Livrarea produselor

Produsele comercializate de kharisma.ro se pot livra in orice localitate din Romania. Nu asiguram livrare in strainatate decat dupa consultarea prealabila. Produsele vor fi livrate in ambalajul original al producatorului.

1. Livrarea comenzilor in Timisoara - GRATUIT pentru comenzi mai mari de 1000 Lei

Se face prin curier in aproximativ 48 ore, gratuit la sediul dumneavoastra pentru comenzi mai mari de 1000 Lei, iar in cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 1000 Lei se va percepe o taxa de expediere de 35 Lei.

2. Livrarea comenzilor  in alte localitati din Romania - GRATUIT pentru comenzi mai mari de 2000 Lei

Livrarea se face prin reteaua de distributie Nemo Express sau Fan Courier, in 48-72h. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre KIROPRAKT GP SRL.

Pentru comenzi mai mici de 2000 Lei, se percepe o taxa de expediere de 35 Lei.

Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate, cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar/ card), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.


Plata

Modalitati de plata produse birotica papetarie:

    1. Plata ramburs*: in numerar (lei - maxim 5000 ron), la livrare (clienti persoane juridice sau persoane fizice), catre comisionarul care efectueaza livrarea. 
    2. Ordin de plata/virament bancar (clienti persoane juridice sau persoane fizice). In acest caz, se va emite o factura proforma care se va transmite la adresa de e-mail comunicata de catre cumparator. Dupa efectuarea platii, comanda va fi livrata la adresa dvs.
    3. Plata online cu card bancar. Aceasta modalitate va permite achizitionarea produselor de birotica si papetarie in deplina siguranta, de oriunde v-ati afla! Tranzactiile se realizeaza in conditii de maxima siguranta – prin intermediul NETOPIA mobilPay. S.C. KIROPRAKT GP S.R.L. nu solicita si nu stocheaza niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.
    4. Plata numerar sau card bancar: pentru clientii care ridica produsele de la sediul KIROPRAKT GP SRL.

    * Exceptie: Pentru produse cu greutate individuala mai mare de 40 kg, este necesara plata in avans prin OP/virament bancar a minimum 20% din valoarea acestora